M-am născut și am crescut în Arad. Am ales să candidez la funcția de primar. Am absolvit 2 facultăți: Automatizări și Calculatoare la Timișoara și o facultate Socio-Umană la Arad. Acum mai bine de 20 de ani am ales calea antreprenoriatului, în zona IT. Din această poziție îmi este destul de ușor să observ provocările unui antreprenor.

Avem un dezechilibru semnificativ între industrie și servicii. Sunt mulți oameni blocați în zona industrială, plătiți prea puțin. E nevoie de incubatoare de afaceri care să încurajeze creativitatea și care să genereze salarii mai mari.

Este timpul să oprim plecarea specialiștilor către alte orașe, și să le oferim posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim și aici.

Împreună cu alte voci din zona antreprenorială putem să identificăm nevoile și să implementăm soluțiile care să dea un nou suflu acestui oraș. Este vital ca acest oraș să devină atractiv, ideile tuturor să fie ascultate iar cele mai bune dintre ele să ducă Aradul mai aproape de standardele Europei.

Haidem să o facem împreună!

(Sursa foto: Medium.com)