Încă din anii studenției am fost pasionat de administrare, conducere și leadership. Am studiat mult pentru a putea deveni un lider bun și consider că fiecare om pe care l-am întâlnit a contribuit la educația și formarea mea. Am călătorit în toată România, în Europa, în Africa, Statele Unite și în Canada pentru a cunoaște lideri puternici și pentru a învăța de la ei. Din dorința de a mă investi în alții am ales să predau cursuri și seminarii despre cum poți să conduci oameni și instituții într-un mod eficient.

Sub un lider sănătos, oamenii se dezvoltă, devin mai buni și mai bucuroși, mai înțelepți și cel mai important: au un viitor. La fel stau lucrurile și într-un oraș. Orașele înfloresc atunci când sunt conduse de oameni iubitori, de caracter, cu abilități administrative și dedicați orașului.

Este foarte ușor să-ți dai seama dacă un lider este potrivit sau nu uitându-te la rezultatele lui. Ceea ce se întâmplă astăzi în Arad nu consider că ne reprezintă! – Este suficient să ne uităm la centrul orașului cu multe vitrine acoperite cu hârtie, la oamenii deprimați de pe stradă, la serile din centrul unui oraș mohorât, parcă părăsit și fără viață. Motto-ul primăriei noastre este: Via Veritas Vitae – Calea Adevărul Viața. Credeți că Aradul este un oraș plin de viață care a prosperat în ultimii ani? Vă las pe voi să trageți concluziile.
Cred că s-au făcut multe lucruri bune în Arad, dar cred că sunt multe alte lucruri importante care se puteau face și nu s-au făcut. Undeva, în timp, s-a pierdut viziunea “adevăratei vieți”.

Cred că un lider adevărat nu caută scuze și nu dă vina pe alții ci caută soluții. Un lider adevărat învață, își construiește echipe, face față provocărilor, nu gândește orientat spre propriul interes, luptă pentru ceilalți și rezolvă blocajele și problemele orașului.

Putem aduce o guvernare sănătoasă în acest oraș doar împreună!