De ce PMP?

În urma unei invitații, a unor discuții prelungite și a unei perioade intense de căutări am decis că este necesar să mă implic în viața publică. Am înțeles că schimbarea se poate face doar prin cei care își asumă, care se implică. Am înțeles că dacă eu stau indiferent, copiilor noștri vor avea de dus războaie mai mari decât ale mele. Când totul se va termina pentru mine, nu aș vrea să mă uit în urmă cu regrete ci să plec din această lume încredințat că am făcut tot ce puteam să fac.

De ce PMP?

Calitatea și valorile oamenilor cu care m-am înconjurat sunt importante pentru mine. A fost important ca o mare parte din valorile personale să se suprapună peste valorile declarate și trăite a oamenilor din echipa în care urma să intru. Viziunea partidului a fost de asemenea importantă.

Am găsit în PMP valori creștine reale, oameni pentru care Dumnezeu este nu este doar un concept, o filozofie, ci o persoană reală care este implicată în viață noastră, a orașelor și a națiunilor noastre.

Am găsit în PMP oameni cărora le pasă de cei din jur, gata să renunțe la resursele lor pentru binele altora.

Am găsit în PMP oameni care se respectă unii pe alții, și care consideră că bărbații si femeile au drepturi egale.

Am găsit în PMP o libertate reală de exprimare, lideri sănătoși care doresc să se înconjure cu oameni valoroși și talentați.

Am găsit în PMP oameni care-și iubesc cu adevărat națiunea, patrioți care cred sincer că tradiția și cultură națională fac parte din identitatea noastră și merită să lupte pentru ea cu orice preț.

Am găsit în PMP oameni vizionari cărora le păsa de viitorul copiilor noștri.

Am găsit în PMP oameni sinceri, lideri care doresc să rămână conectați cu realitatea și cu toate categoriile sociale.

Cred că în acest moment, PMP este cea mai bună echipă din care eu puteam să fac parte. Nu este echipa perfectă, dar este echipa mea.