Echipa

Dorina Vornicu

Sunt născută în Arad, în 1985. Am terminat Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și un Master în Administrarea afacerilor la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. În cei 14 ani de căsătorie am primit în dar cea mai mare împlinire sufletească, o fetiță. Sunt prietenoasă și comunicativă.

Mă ghidez în viață după motto-ul: “tot ce doriți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel!”. Îmi doresc și caut să îmbogățesc viața oamenilor de lângă mine. Mă consider îndrăzneață și ambițioasă. Sunt o personalitate puternică, dornică de cunoaștere și dezvoltare. "Responsabilitatea" este ceea ce mă definește în acțiunile mele.

Lidia Bulboacă

Am absolvit Liceul "Alexa Popovici" în anul 2000. Pasionată de oameni și preocupată de multele probleme cu care toți ne confruntăm, am continuat studiile la Oradea, specialitatea Asistență Socială. Am lucrat o perioadă pe un proiect de prevenire a traficului uman ajungînd astfel la un număr destul de mare de adolescenți din județul Arad, cu informații vitale pe acest subiect.

În ultimii ani am lucrat în vânzări și coaching încercând să inspir oamenii la un stil de viață echilibrat si sănătos.

Iubesc Aradul și îmi doresc ca în următorii ani să i se potrivească în descriere doar cuvinte de apreciere și în acest #aradulfericit să fie inclus #aradulprosper #aradulcurat #araduleducat #aradulsănătos și multe alte cuvinte frumoase care sa exprime realitatea pe care să o trăim cu toții împreună.

Tabita Stan
M-am născut și am crescut în localitatea Sebiș, județul Arad. Am studiat relații internaționale și studii europene la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și mai târziu, am urmat o facultate și un master în domeniul psihologiei în Arad. Sunt psiholog și întâlnesc în fiecare zi arădeni care au obosit să își ducă existența într-un sistem disfuncțional.
 
Eu fac parte dintr-o generație care nu a gustat comunismul, dar înțeleg povara moștenirii acestui sistem care încă apasă asupra noastră. 
Viața unui om este schimbată atunci când acesta își descoperă identitatea și când alege să își alinieze ființa cu adevărul. Viața unui oraș poate fi transformată în același fel. Sunt parte din această echipă deoarece doresc să ajut orașul Arad să își formeze o identitate puternică și pozitivă, și vreau să trăiesc sub o conducere bazată pe transparență și adevăr.
Adrian Abrudan

Am copilărit și am crescut în orașul Pîncota, jud. Arad. De 5 ani locuiesc în Municipiul Arad. După finalizarea studiilor Liceale din Ineu am urmat două cursuri de formare în domeniul IT: la Link Academy și la Institutul Eurocor. Sunt căsătorit de 4 ani, și împreună cu soția mea, Anca, avem o fetiță, cel de al doilea copil fiind pe drum.

Din 2016 lucrez la o companie multinațională unde ocup o funcție de conducere la nivelul managementului liniei. Cuvintele care rezonează puternic în mine sunt cele rostite de Zig Ziglar: „Fă azi ce alții nu fac, ca să trăiești mâine cum alții nu pot.”

Am ales să mă implic și să îl susțin la funcția de primar al Aradului pe Cristian Galea deoarece cred că Aradul are nevoie de o persoană cu o viziune proaspătă și de o persoană cu integritate și principii sănătoase. Cristian Galea posedă aceste calități.

Adrian Lercă

Sunt născut în Municipiul Focșani, județul Vrancea. Sunt stabilit în Arad de 14 ani. Sunt căsătorit și avem 3 copii frumoși. Am terminat Facultatea de Inginerie, specializarea Autovehicule Rutiere, masterand în Productica Sistemelor Industriale. Mă consider o persoană cu motivații sănătoase în tot ceea ce inițiez.

Mottoul meu este “orice faptă va fi răsplătită”, ceea ce mă determină să-mi cântăresc bine deciziile. Îmi plac provocările, în special cele care mă responsabilizează. Sunt prietenos, sociabil și îndrăzneț.
Pentru că îmi doresc un viitor mai bun pentru copiii mei și al tuturor arădenilor, am decis să candidez la funcția de Consilier al Primăriei Arad, în cadrul Partidului Mișcarea Populară. Îl susțin pe Cristian Galea ca și viitor primar al orașului nostru.

Andrei Todoca

M-am născut și am crescut în Arad. Sunt căsătorit de 9 ani și avem doi copii. Am absolvit Colegiul Național Elena Ghiba Birta urmând după aceea cursurile Universității Aurel Vlaicu din Arad cu specializarea Autovehicule Rutiere. În prezent lucrez ca inginer în cadrul unei companii multinaționale din Arad. Viața mea gravitează în jurul acestui oras frumos, plin de potențial, istorie și tradiție.

Una din pasiunile mele cele mai mari este sportul. Iubesc fotbalul, am performat și în echipa de polo a Aradului.

Îmi doresc un viitor pentru copiii mei aici, în Arad, aproape de familia lor. Îmi doresc ca toți arădenii să aibă parte de același lucru: familii unite. Am ales sa mă implic activ, candidând la funcția de Consilier Local al Municipiului Arad.

Lupt pentru un oraș în dezvoltare, nu doar pentru un oraș întreținut! Lupt pentru un viitor mai prosper al Aradului. Avem șansa să ieșim din mediocritate!

Călin Vornicu

Am 43 de ani și sunt căsătorit de 14 ani. Împreună cu soția mea, Dorina, avem o fetiță de 6 ani. De tânăr, atenția mea s-a îndreptat înspre domeniul construcțiilor. Avându-mi tatăl ca și mentor, am avut ocazia de a deveni, în parteneriat cu el, antreprenor în acest domeniu. Munca depusă în acest timp mi-a modelat caracterul și personalitatea.

Sunt un om al principiilor etice și al valorilor morale. Mă consider disciplinat, pragmatic și încrezător. Îmi place foarte mult sportul, pasiunea mea cea mai mare este îndreptată spre fotbal.

Cătălin Rus

M-am născut în Oradea în 1989. Sunt în Arad de 27 ani, aici am absolvit Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice și Ecologice. Am experiență atât în mediul privat cât și de stat. În ultimii opt ani am ocupat o poziție de conducere într-o companie privată cu capital românesc. Cred în oameni și consider că fiecare zi are provocările ei frumoase. Sunt pasionat de citit și dezvoltare personală. Consider că o zi în care nu am învățat nimic este o zi pierdută. Cartea favorită este “Ești de neînlocuit” scrisă de Seth Godin.

Sunt căsătorit din 2013 și avem un copil minunat. Împreună cu soția mea deținem o companie de servicii de curățenie și Consultanță Financiară.

După experiențe neplăcute în politică am ales să mă retrag în 2016. M-am reîntors să îl susțin pe Cristian Galea la funcția de primar al Municipiului Arad.

Flavius Mereg

M-am născut pe 23 Noiembrie 1983 în Arad. Am absolvit atât școala primară cât și liceul și facultatea de științe economice în Arad. Începând cu anul 2000 până în 2005 am deținut funcția de proiectant în cadrul Hema Industries GMBH iar începând din 2005 am urmat calea antreprenoriatului până în prezent. În prezent dețin funcția de Director Regional în cadrul grupului Knuth Werkzeugmaschinen GmbH Germania.

Sunt căsătorit din 2010 și avem trei copii. Experiențele mele sunt în economie, management operațional și tehnic.

Radu Mîndra

Am 32 de ani și sunt inginer. Am intrat recent în politică, alături de Cristian Galea în PMP Arad. Sunt un susținător și colaborator al proiectului Aradul Verde.
Sunt determinat să susțin candidatura lui Cristian Galea la Primăria Municipiului Arad pentru că nu mai vreau să fiu "fiul deceniului", al necredinței și al îndoielii din vechea administrație locală.
Așteptând prea mult, niciodată nu va fi momentul potrivit. Schimbarea va veni și se va accelera doar cu ajutorul celor care nu rămân pe margine! Implică-te și vei înțelege!